Jurkje Wizard of Oz brengt 380.000 euro op

Het legendarische blauwwit jurkje dat Judy Garland droeg tijdens de film The Wizard of Oz is van de hand gegaan voor 380.000 euro, ietsje minder dan verwacht. De geschatte veilingprijs lag namelijk vast op 500.000 euro.

Het hebbeding was het pronkstuk van de veiling. Naast het jurkje was er ook een outfit van Julie Andrews uit The Sound of Music te koop, die bracht 30.000 euro op. Een kledingset van Marilyn Monroe deed het iets beter met bijna 40.000 euro.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*