Nieuwe ijskoude Adidas-schoenen

Adidas heeft, zoals we gewoon zijn van ze, weer een nieuwe lijn, speciaal voor de winter. Deze schoenen zullen vanaf nu exclusief verkrijgbaar zijn bij Footlocker, die altijd exclusieve deals heeft met verschillende merken. De schoenen hebben zoals je gewend bent van Adidas, de drie bekende strepen die ervoor zorgen dat het merk niet eens genoemd hoeft te noemen. Als je tijdens de youtube hieronder op de clip klikt kan je overigens meedoen aan een leuke prijsvraag, waarmee je de schoenen ook kan winnen. Hoe goedkoop wil je het hebben?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*