Sneak preview: Marc Jacobs voor Sephora

Na het horen over Marc Jacobs’ beauty lijn voor Sephora, wat nu al meer dan een jaar geleden is, hebben we ein-de-lijk een kleine sneak preview voor jullie!

De cosmetica lijn zal vanaf 9 augustus te koop zijn bij Sephora en Marc Jacobs-winkels, maar in het weekend van 19 juli zal er bij Sephora vijf producten in de schappen liggen om het winkelend publiek een voorproefje geven van wat komen gaat.

Het is een vrij grote collectie van 122 verschillende producten in vier categorieën: Smart Complexion(foundation, concealer, poeder), Blacquer (eyeliner, lash lifter, gel crayon), Hi-Per Color (oog-producten, producten voor de lippen, nagellak), en Boy Tested Girl Approved (unisex producten, waaronder lippenbalsem, brow tamer, en concealer).

Zoals we eigenlijk al een beetje hadden verwacht, vertelde Jacobs dat hij niet van het naturelle is, dus verwacht niet te veel naaktpaletten. De ontwerper was zeer betrokken bij elk aspect van de lijn, van de verpakking (geïnspireerd door een glanzende, zwarte lak tafel die hij thuis heeft staan) tot aan de productnamen (geïnspireerd door o.a. zijn tattoos en zijn favoriete films).

Over zijn blush genaamd “Shameless”, zei hij: “Of ik nu een kanten jurk met een boxershort draag of mijn kleren uit trek voor een tijdschrift of dat ik een haartransplantatie heb gehad, ik schaam me niet voor wat ik doe. Ik heb niets verkeerd gedaan. Ik ben liever eerlijk dan dat ik ’s nachts wakker moet liggen over mijn leugens”

Zoals bij vele projecten van Marc Jacobs waren zijn muzen en BFF’s, Rachel Feinstein, Sofia Coppola en Kim Gordon, ook betrokken bij de nieuwe make-up lijn en hebben ze zelfs al uitgeprobeerd. Coppola droeg bijvoorbeeld tijdens het Met Gala een full look met de nieuwe producten.

De prijzen zijn wat aan de hogere kant, en zullen variëren van €18 voor lippenbalsem tot €45 voor een zeven kleuren oogschaduw palet.

Wij zijn echt super benieuwd naar deze, op het oog uitziende, prachtige producten en wij verwachten er ook veel van en dat mag ook wel na ruim een jaar wachten!

Hier alvast een paar beelden van wat je kan verwachten:

 

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*