Is het een kwast of een mascara?!

Oké, ik ben in mijn leven al veel rare mascara’s tegengekomen, zoals vibrerende borstels en borsteltjes die je kan draaien zodat ze in grootte en vorm veranderen. Maar de nieuwe mascara van Avon spant toch wel de kroon.

De nieuwe mascara, genaamd Mega Effects Mascara, is vanaf juli te koop voor ongeveer €8,00 en lijkt echt op geen één mascara die ik ooit heb gezien.

Het wordt geleverd met een uitklapbare borstel die eruit ziet als een kruising tussen een verfborstel en een kattenborstel. Je moet de borstel heen en weer schudden om deze uit het omhulsel te krijgen en dan kan je het buigen om de juiste hoek te krijgen. En dat was het punt waar ik af haakte…

Vanaf mijn achttiende, dat ik voor het eerst ,mijn Mybelline Great Lash, mascara op deed heb ik mij aangeleerd om het borsteltje zijwaarts en parallel aan mijn oog te houden. Deze borstel van Avon gaat gewoon tegen je instinct in, omdat je het recht onder je oog moet houden en dan op en neer moet gaan. Het lijkt nu misschien een klein puntje, maar geloof me, het is moeilijk. Je krijgt zeg maar dat onhandige gevoel als wanneer je als rechtshandige met links je nagels moet lakken. Alleen zit het borsteltje gevaarlijk eng dicht bij je oogbol.

Avon heeft er zes jaar over gedaan en heeft 5000 uren in de wetenschap gestoken om deze mascara te ontwikkelen. De vorm van de borstel en de opstelling van de borstelharen zouden je helpen om heel veel volume aan je wimpers te geven, en dat het doet zeker. Misschien wel te goed.

De grootte en de hoek van de borstel maakt het moeilijk om er controle over te houden en de wimpers aan de zijkanten was bijna onmogelijk om te doen. Zo zijn er veel make-up doekjes onnodig gestorven in het proces, omdat de mascara op mijn neus en over mijn oogleden belandden. Het is ook moeilijk te gebruiken op de onderste wimpers, omdat er gewoonweg teveel product op het borsteltje komt.

Hieronder heb ik een filmpje voor jullie, het ziet er daar natuurlijk heel gemakkelijk uit, maar ik denk dat ik nog even ga oefenen. Oordeel zelf…

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*