In de Spotlight: Scaapi.nl

Scaapi.nl: een unieke webwinkel met bijzondere cadeaus en originele interieuraccessoires van merino-, mohair- en katoen bamboe wol. Handgemaakt met liefde in Zuid-Afrika.

Vanaf 1 oktober 2012 is www.scaapi.nl online. Deze webshop verkoopt interieur- en designproducten van merino-, mohair- en katoenen bamboewol afkomstig uit Zuid-Afrika. De winkel van Michelle du Plessis is uniek in zijn soort en draagt bij aan haar persoonlijke missie: een thuis vinden voor haar interesses en talenten én iets teruggeven aan haar oorspronkelijke thuis, Zuid-Afrika. Dit laatste bereikt zij door middel van eerlijke handel en de steun aan maatschappelijke arbeidsprojecten.

Eigen merk en platform voor designers
De producten op Scaapi.nl zijn zeer gevarieerd. Van kussenhoezen en plaids, tot eiermutsjes, iPad- en iPhone hoezen en breiwol om zelf mee aan de slag te gaan. Niet alleen het eigen SCAAPI label wordt in de winkel aangeboden, Michelle geeft ook Zuid-Afrikaans ontwerptalent een platform om producten aan te bieden en zo in Nederland bekend te maken. Zo heeft ze producten van de jonge designer Laduma Ngxokolo in haar collectie. Lidewij Edelkoort betitelde hem eerder als de nieuwe Missoni.

Het is zeker de moeite waard op deze leuke webshop te bekijken. Wij zijn in ieder geval helemaal om na het zien van al dat moois. www.scaapi.nl/…

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*