Neergestort vliegtuig familie Missoni eindelijk gevonden

Het vliegtuig van Vittorio Missoni is teruggevonden aan de kust van Venezuela.

Het vliegtuig verdween enkele maanden geleden van de radar. Aan boord zaten naast Vittorio Missoni ook zijn vrouw Maurizia Castiglion, twee vrienden en twee piloten. Vittorio was deel van de familie die het modehuis Missoni groot maakte. Hijzelf was verantwoordelijk voor de marketing maar had ook een groot aandeel in het bepalen van de look van nieuwe modelijnen. Het is nog niet duidelijk of de lichamen van de familie ook aan boord van het vliegtuigje zijn.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*