GTST Spring Levend app nu te downloaden

Vorig jaar heb je de GTST: Wie is Tim?-app gedownload en wellicht ook meegespeeld. Ook deze zomer is er weer een speciale GTST app, die alles te maken heeft met de spannende cliffhanger waar ze dit seizoen mee afsluiten. Als speler van de app krijg je unieke informatie en exclusieve beelden rondom de parachutesprong van negen inwoners van Meerdijk, waarbij het niet voor iedereen goed lijkt af te lopen…

Je kunt nu gratis de nieuwe app GTST: Spring Levend downloaden en spelen. Downloaden kan via de App Store (iPhone) of Google Play (Android). Als je GTST: Wie is Tim nog op je smartphone hebt staan, kun je via de app store of google play een update installeren.

Met het spelen van de app kun je ook dit jaar weer prachtige prijzen winnen, zoals een figurantenrol in de 5000e aflevering van GTST, een workshop tv-acteren van GTST-acteur Joep Sertons of een bezoek aan kapsalon Lorena’s.

Meer info vind je op www.gtst.nl/springlevend. Veel plezier met je zoektocht… wie zijn er SpringLevend?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*