In de Spotlight: NapaJapan

Snoepen, wie houdt er nou niet van? Natuurlijk is teveel zoetigheid ongezond, maar op zijn tijd mag je je best wel eens laten verleiden door heerlijke snoepjes. Wij vinden het altijd leuk om vooral apart voedsel uit te proberen dat je niet zo snel in de winkels ziet liggen. Op onze zoektocht kwamen we een leuke site tegen met allerlei rare en bijzonder snoepgoed. Namelijk www.napajapan.com… en voor we het wisten zat ons winkelwagentje al helemaal vol… Oeps!

Deze webshop is gericht op Japans snoep in de breedste zin van het woord. Dit bedrijf is begonnen als een kleine verkoper op Ebay en is uitgegroeid tot wat het nu is. Op de site vind je allerlei favoriete Japanse hapjes, maar ook veel kruiden en drankjes. Sinds kort kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld speelgoed, huishoudelijke producten, broodtrommels en rare soorten tandpasta.

Wat wij het leukste in de webshop vinden zijn de doe-het-zelf snoepjes. Dit zijn een soort pakketjes die een bakje, zakjes met mengels en vormpjes bevatten om je eigen snoep te maken. Zo heb je bijvoorbeeld een hele rare om je eigen hamburger, frietjes en cola te maken die dan ook echt naar deze producten smaken. Bizar. Gelukkig heb je deze variant ook in een gewone snoepjessmaak.

Wij hebben een aantal artikelen voor jullie op een rijtje gezet, maar als ik jullie was zou ik echt even een kijkje nemen in de shop. Je vind er zoveel leuke, rare en aparte producten, die moet je gewoon gezien of geproefd hebben.

Itadakimasu! (Eet smakelijk!)

Lay ‘Cheetos’ met Pepsi smaak 

 Do- it- yourself candy kit (Kracie Ocean Creatures Gummy Candy Kit )

Zoute chocolade

Pringles wasabi mayonaise

Orea bits caramel cream

Do-it-yourself panda candy stick 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*