Daphne Groeneveld mooi in lingerie

Daphne Groeneveld pronkt met haar verleidelijke kant in het augustus nummer van Numero. Het Nederlandse model poseert voor wie anders dan Ellen von Unwerth, die als geen ander sexy kiekjes kan schieten. Hollands glorie, Daphne, draagt in de serie veel lingeriesetjes en gewaagde bovenkleding en dit allemaal geschoten in mooie zwart-wit beelden. Haar slaapkamer krullen en smokey eyes bij de blondine maken het geheel helemaal af. Wat is het toch een plaatje!

Bekijk hieronder de beelden.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*