DIY: Punk kapsels

De punk stijl is de trend van deze zomer. In de winkels zie je veel denim gecombineerd met zwart en wat dacht je van de crop tops en de shirtjes met de laag uitgesneden armsgaten. Ook de vele accessoires in deze style zal je vast niet ontgaan zijn, zoals armbandjes, kettingen, earcuffs en haaraccessoires met studs. Tijd om nu dus een stapje verder te gaan, want je maakt je outfit pas helemaal af wanneer je ook een bijpassend kapsel heb gecreëerd. Wij hebben voor jullie een aantal punk hair tutorials waar je lekker mee aan de slag kan.

Veel plezier!

Nep geschoren zijkant

 
Kuif en punky paardenstaart
 
 
Nep geschoren hoofd geïnspireerd op Rihanna
 
 
Rommelige punkhaar
 
 
Fake hanenkam voor kort haar
 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*