Rihanna voor River Island herfst/winter 2013

Rihanna verspilt geen tijd en is een druk bijtje. Meteen nadat ze debuteerde met haar lentecollectie voor River Island tijdens de London Fashion Week, was ze al hard aan het werk met het ontwerpen van de herfst/winter collectie. Tot nu toe hebben we alleen nog maar een tweetal beelden daarvan kunnen zien, maar nu heeft River Island een behind-the-scenes filmpje vrijgegeven en -WOW- wat een leuke dingen zien we voorbij komen. In principe zien we heel veel mutsen, stiletto’s, laarsjes en rugzakken in de afdeling accessoires. Qua kleding; veel bomberjackjes, leuke truien en bedrukte shirts. Één ding valt wel heel erg op en dat is dat er veel gebruik is gemaakt van de camouflage print in deze collectie.

Bekijk de video hieronder en zie hoeveel items je kunt spotten die je aankomende herfst in de River Island zult terug vinden.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*