Nederlands model Marloes Horst in bikini voor Harper’s Bazaar

Nederlandse modellen doen het goed in de fashionwereld. Dit keer steelt toppertje Marloes Horst de show in de nieuwe uitgave van Harper’s Bazaar UK. Met haar prachtige lichaam showt zij dan ook met gemak de mooie bikini’s en badpakken die ze aan heeft gekregen voor deze shoot. De Nederlandse schoonheid poseert op het strand en draagt zinderende looks voor het zonnige weer, zoals vandaag. Marloes haar beach look is compleet met warrig golvend haar en stralende make-up.

Bekijk hieronder de beelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*