Take one clutch

Een clutch met een boodschap, of tenminste eentje die op zal vallen als je ze meeneemt naar het volgende feestje of terrasje met de vriendinnen. Dat is het minste wat je van de clutch van Charlotte Olympia mag verwachten.

Het design zelf is gebaseerd op het typische take-bordje van regisseurs, bekend uit films en reclamespots. Binnenin het tasje zit echter een zakje verborgen zodat al je spulletjes niet beschadigd raken.

Voor het tasje tel je een schrikbarende 895 euro neer. Je vindt het tasje hier: www.net…

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*