De fashiontrends van deze zomer

Het is nooit te laat om je kledingkast uit te breiden en er zijn enorm veel leuke styles deze zomer om te dragen. Terwijl er natuurlijk altijd verschillende summer styles zijn die het jaar erop terugkomen, zijn er ook altijd nieuwe styles die erg leuk zijn om te ontdekken. Dus, nu er nog genoeg tijd over is voor de zomer over gaat in de herfst, hebben we voor jullie een aantal trends voor kleding en accessoires, waaruit je de komende zomer kan kiezen om er flashy en trendy bij te lopen!

Zomerkleding

Neon kleuren

Heldere kleuren zijn altijd trendy in de warmere maanden van het jaar, maar in 2013 is het specifiek neon waarmee je hip en trendy bent. Helder neon-geel, -roze, – blauw en -groen zal het zeker goed doen deze zomer, of je nu rondloopt in de stad of op het strand.

Water thema’s

Het gebruik van water op welke wijze dan ook is een zeer erg grote trend in 2013. Van aqua-kleurige doorzichtige tops en jurken, tot aan met water- of strandprints, zoals de badpakken van M&S, er zijn tal van verschillende mogelijkheden. Of je kleding nu lijkt op de zee in textuur en kleur, of ontwerpen die met het water, of daarin levende organismen te maken heeft; Het is trendy!

Bermuda shorts

Dit is één van de meest aantrekkelijke fashion trends voor vrouwen in 2013, aangezien het enorm draagbaar en comfortabel zit. Bermuda shorts zijn casual en zien er vaak slordig uit, deze zomer zijn ze ge-upgrade tot iets chic’s, en niemand die je er over zal horen klagen! Draag ze gewoon overdag in de stad, maar durf er ook ’s avonds wat mee te gaan drinken, het kan allemaal. Ze zijn multi-functioneel en gezellig!

Zomer Accessories

Alles oversized

Oversized mode-accessoires zullen we overal waar we kijken zien, deze zomer – van gigantische handtassen tot grote zonnebrillen en zelfs enorme gespen op riemen. Misschien het meest unieke hieraan is dat vrouwen zelfs kiezen voor oversized horloges, waarmee ze zelf een nieuwe trend aan het zetten zijn.

Rose gouden juwelen

Rose goud komt normaal gesproken pas na gewoon en wit goud op de derde plaats qua populariteit, maar deze zomer is er een duidelijke trend met het rose goud, dat er erg goed uitziet in de zomerzon. Wie zich uitermate wil showen in fancy kledij, of gewoon op een zonnige stranddag een aantal leuke sieraden wil dragen, is rose goud een goede optie dit jaar.

Kraaltjes & Steentjes

Tenslotte zijn ook de casual kralen en ruwe stenen sieraden typisch voor de zomer en deze opties blijven ook dit jaar modieus. Sommigen combineren deze trend zelfs al met de neon trend en kiezen voor levendig gekleurde kraaltjes en bandjes, om zo te verwerken in andere casual sieraden.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*