5 tips om je man ongemerkt te restylen

Het boek: ‘Mijn man is op dieet en hij weet het niet’ hebben we al gehad, maar nu kan je naast je man slank ook stijlvol maken zonder dat hij het zelf beseft. Vijf tips:

1) Zoek uit waar je man zich goed in voelt en zoek alternatieven die meer stijlvol zijn daarop. Het heeft geen nut om bloemetjesshirts te gaan kopen als je man zich er dood in schaamt, dat zal hem enkel maar meer irriteren.

2) Introduceer accessoires in zijn leven. Dat kan gaan van dassen tot hippe riemen, mannelijke armbanden, chique zonnebrillen, hoeden, kleurrijke sokken of opvallende schoenen. Ook kleurrijk ondergoed, een toffe tas of een hip montuur van bril kunnen al een eind helpen bij het samenstellen van een look. Laatste redmiddel als hij dat allemaal niet zitten: een toffe sjaal.

3) Probeer zijn casual look te updaten. Draagt hij altijd eenzelfde jeans en shirt? Ga dan eens kijken voor een los, niet stijf hemdje (linnen is hierbij een goede optie) in een toffe kleur en rol de mouwen voordien al voor hem op tot een hippe lengte.

4) Breng wat kleur in zijn garderobe met een kleurrijk shirt dat onder zijn hemd komt piepen. Zorg er wel voor dat de rest neutrale tinten zijn. Je wilt er geen clown van maken.

5) Doe iets aan zijn kapsel. Overtuig hem om eens wat korter te gaan, een andere styling te overwegen of het haar net wat langer te laten groeien. Trekt het op niets? Geen nood, dat groeit wel terug. En bij te lang haar dat lelijk oogt kan je er snel de schaar inzetten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*