44-jarige beauty in Calvin Klein lingeriecampagne

Christy Turlington is een topmodel om U tegen te zeggen. Dat ze heel wat in haar mars heeft toonde de schoonheid al meermaals in campagnes van Calvin Klein, en dat merk is duidelijk enorm enthousiast. Anno 2013 zetten ze Turlington namelijk eens extra in de verf.

Met een eerste campagne in 1988 en nu een beeld van 2013 onderstreept Calvin Klein dat een vrouw op alle leeftijden mooi kan zijn. En dat Turlington op haar 44ste nog steeds gezegend is van een moordlichaam toont de vrouw maar wat graag.

Critici noemen het alvast een van de sterkste campagnes ooit van Calvin Klein. “Je kan geen groter statement brengen dan een oudere vrouw in je lingerie te laten poseren. Geen jong hip ding, maar een vrouw die al geleefd heeft. Als je lingerie dan nog goed staat, dan heb je en winnaar.”

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*