Meiden opgelet: One Direction komt met eigen make-uplijn!

De immens populaire Britse boysband One Direction brengt een eigen make-up collectie op de markt. De collectie met onder andere nagellak, lippenstift en blush zal de naam ‘Little Things’ dragen, naar een van hun recente hits.

One Direction zal voor de make-uplijn samenwerken met cosmeticagigant MUA Cosmetics. Bovendien zullen de lipsticks de namen van de bandleden dragen. Zo kan je kiezen tussen ‘Harry Loves Strawberry’, ‘Zayn Loves Watermelon’, ‘Louis Loves Vanilla’, ‘Niall Loves Cherry’, and ‘Liam Loves Blueberry’. Want geef nu zelf toe, wie wil nu niet een Harry Styles-smaakje op de lippen?

Dus meiden houdt de website www.muastore.co.uk goed in de gaten. Verzending naar Nederland bedraagt 4,95 pond.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*