Patrizia Pepe: Romantische retro it is!

Het modehuis Patrizia Pepe kiest voor zijn advertentiecampagne FW 2013/2014 voor de bekende residentie Vignale in Milaan om zijn retrogeïnspireerde glamrockcollectie voor te stellen.

Fotograaf van dienst, Oskar Cecere, legde in zijn foto’s het contrast tussen de mannelijke vrouwencollectie, en de imperfecties die bijdragen tot het geheel vast. Volgens Patrizia Pepe zelf weerspiegelt het geheel “de authentieke persoonlijkheid van een vrouw: haar passie voor glamour, balancerend tussen comfort en sensualiteit, gevoel en gedurfde rock ’n roll”.

Wat je concreet mag verwachten? Veel zwart, gouden details, stoere boots, bontjes die net iets meer rock-‘n-roll worden, gedurfde versies van de minirok met geklede blouse, oversized truien die als jurk dienen, kant en genoeg leder om deze winter haast altijd wel een lederen accessoire of kledingstuk in je look te kunnen verwerken.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*