Now or Never

Het festivalseizoen is in volle gang en met dit weer moet je natuurlijk zorgen dat je je luchtig genoeg kleedt en naturlijk genoeg drinkt! Pepsi is deze zomer volop aanwezig op de verschillende buitenfestivals en biedt jou een onvergetelijke ervaring aan. Tenminste, als je meedoet en wint! Op Wish Outdoor won een stel vrienden een helicoptervlucht boven het festivalterrein en op Ultrasonic vloog de winnaar met een heus jetpack over het water. Hoe cool is dat! Ben jij klaar voor de ervaring van je leven tijdens het festivalseizoen 2013?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*