Modeontwerpers maken Barbie weer helemaal trendy

Naar aanleiding van de opening van een nieuw winkelgedeelte in Selfridges, vroeg de winkel aan drie aanstormende Londense modeontwerpers om Barbie van een nieuw kleedje te voorzien. Het resultaat is resoluut ophefmakend.

Fred Butler, Nasir Mazhar en Sister by Sibling waren de drie getalenteerde ontwerpers die hun kunsten op Barbie mochten botvieren. Het resultaat zijn telkens vier verschillende, erg fashionable outfits. Sommigen ideaal voor Lady Gaga, anderen een inspiratiebron voor de Londense stadsvrouw. De popjes kunnen bezichtigd worden in Selfridges.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*