Draag elke dag andere schoenen

Geen enkele schoen is erop voorzien om dag in dag uit gedragen te worden, zo menen enkele experts.

Eerder werd er kritiek geuit op de UGG-laarzen, als ware ze niet erg ergonomisch voor de voeten. Bizar, als je beseft dat de schoenen een van de meest stevige zolen hebben, die ook de shocken veroorzaakt door het wandelen opvangt. “Het klopt dat onze schoenen niet gemaakt zijn om dag in dag uit te dragen. Toch niet als je maar over één paar beschikt. Ten eerste is er de echte schapenwol, waarvan de laarzen zijn voorzien. Dat natuurlijke materiaal moet de kans krijgen om te ademen, iets wat niet lukt als je er dagelijks mee rond loopt. Maar daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat geen enkele schoen gemaakt is om dagelijks te dragen. UGG-laarzen zijn daar geen uitzondering op.”

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*