Ben jij net zo bewust als Grand Marnier?

De laatste tijd gaat het er steeds meer en meer over bewustwording en duurzaamheid. Kledingfabrieken in Zuid-Oost Azië waar vrouwen en kinderen onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven en werken, ten gunste van onze consumptiemaatschappij. Grand Marnier gooit haar charme nu in de strijd met een overdreven goed geklede overdreven zanger die tegen de onbeschofterigheid in de wereld zingt en dan vooral die door de heren wereldleiders. Een serenade voor een betere wereld, tsja, wij kunnen het er wel mee eens zijn, dus ook wij pakken snel een glas in de hand en zingen uit volle borst mee! Dan luistert er tenminste nog iemand, want de wereldleiders? Die zullen weinig notie hebben van het grappige filmpje met de zingende ober of van de bewustwording. Helaas.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*