Jennifer Lawrence prachtig voor Vogue

Zelfs het modeblad Vogue zet af en toe eens een niet-graatmager model op de cover. Jennifer Lawrence mocht zelfs schitteren voor de september-editie, zonder twijfel de belangrijkste editie voor het magazine.

De foto’s werden gemaakt door niemand minder dan Mario Testino. Lawrence zelf werd in een ensemble van Calvin Klein gehuld. Opvallend genoeg werd Lawrence niet zo lang gefotoshopt totdat ze onherkenbaar (en mager) was, maar mocht haar iets vollere gezicht in al zijn glorie zo op de cover.

 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*