Orgasmes maken de vrouw een stuk slimmer

Vrouwen die nog steeds seksueel actief zijn en daar het nodige plezier en orgasmes uithalen, zijn slimmer dan hun seksegenoten die het zonder orgasmes moeten stellen, zo blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door professor Barry Komisaruk.

De man onderzocht gegevens, die teruggaan tot 1960 om meer inzicht in het vrouwelijke genot te krijgen. Wat blijkt? Wanneer vrouwen tot een orgasme komen wordt er meer zuurstof naar de hersenen aangevoerd. Opvallend genoeg werd het hele brein daarmee bereikt, terwijl dat bij het oplossen van een sudoku of een kruiswoordraadsel beperkt bleef tot een klein deeltje.

Volgens Komisaruk bewijst dit dat een orgasme vrouwen slimmer maakt.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*