Robert Pattinson voor Dior

Robert Pattinson staat niet meteen bekend omwille van zijn modieuze uiterlijk, of zelfs verzorgde look. En toch werd net hij het uithangbord van het modehuis Dior. De uiteindelijke reclamecampagne die die samenwerking opleverde is nu eindelijk uitgebracht.

Veel zie je niet van Pattinson op de eerste vrijgegeven foto. De acteur werd dan ook zowaar op een dak gezet. Pluspunten zijn wel dat Pattinson duidelijk een goed bad voordien had gekregen, netjes geknipt werd en in een zeer chique maatpak werd gehesen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*