Nieuwe trend: Chanel cover voor op je telefoon

Toen ik voor het eerst dit leuke telefoonhoesje zag moest ik toch wel drie keer kijken of het nou een echt Chanel nagellakflesje was of niet. Helaas zijn deze covers in Nederland nog heel moeilijk te verkrijgen, maar jullie hebben geluk! Maxafashion heeft namelijk een partij op de kop weten te tikken en zijn dus vanaf heden bij ons te koop. Het gaat om overzetcovers voor de Samsung Galaxy S3, maar we hopen dat we ze binnenkort ook voor andere modellen telefoons kunnen aanbieden, dus heb je interesse in een ander model, mail ons dan, dan gaan zetten we er spoed achter.

Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en je kunt ze natuurlijk matchen met je eigen kleur nagellak op je nagels. Wil jij ook zo’n fashionable Chanel hoesje voor op je telefoon? Mail ons dan naar: redactie@maxafashion.nl…

De prijs bedraagt €9,99 incl. verzendkosten. Let wel: op=op!

Vind jij ze ook niet bijna van de echte Chanel flesjes te onderscheiden?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*