Tommy Hilfiger annuleert mannenshow op New York Fashion Week

Tommy Hilfiger zal dit jaar zijn mannencollectie niet voorstellen tijdens de New Yorkse Fashion Week. Dat maakte het merk zelf bekend.

Vorige jaren maakte Tommy Hilfiger nog volop gebruik van de New York Fashion Week om naast zijn vrouwencollectie ook de mannenlijn voor te stellen, maar dit jaar zal het modemerk zich volledig concentreren op de kledingcollectie voor vrouwen. Het modehuis gaat op zoek naar andere manieren om hun mannenlijn toch onder de aandacht te brengen.

Opmerkelijk genoeg raakte ook bekend dat creatief consulent voor de mannencollectie, Simon Spurr, niet langer voor het label werkt. Een intern team van Hilfiger zal nu de nieuwe mannenlijn ontwerpen. In totaal neemt de mannenlijn zo’n 60% van de totale verkoop in.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*