Essence Sun Club neemt de zomer mee naar de winter

Voor echte zonaanbidsters! Met de producten van essence sun club kun je je prachtige zomerkleurtje 365 dagen per jaar behouden! Essence sun club heeft subtiel glanzende bronzers en een mix van warme, zomerse tinten voor een prachtige sunkissed look. De bijzondere samenstelling en zorgvuldig geselecteerde texturen zorgen voor een betoverend en zijdezacht resultaat. De perfecte herinnering aan je laatste zomervakantie. Met essence sun club kom je direct in de stemming voor zon, zee, strand en de perfecte teint voor elke dag van het jaar!

Je vindt meer informatie over de verschillende essence sun club producten op www.essence.eu. Op beautyfriends.eu kunnen alle essence fans elkaar ontmoeten en chatten over make-up, beauty en trends.

Essence sun club

 Essence sun club all-in-one bronzing highlighter

Het hele jaar door zomer! Met deze bronzer en highlighter in één creëer je prachtige glinsterende effecten of een subtiel gebruinde tint op het gezicht en de halslijn ᾶ afhankelijk van de look die je kiest! Deze poeder kan zelfs als oogschaduw worden gebruikt. De verschillende bruintinten en highlight schakeringen zijn perfect gecombineerd om zowel de teint van blondines als die van brunettes te verfraaien. De zachte poedertextuur met 3D imprint verzekert je van een zomerse teint, ook in het najaar!

Verkrijgbaar in 2 versies voor lichtere en voor donkerdere huidtypen.

 Consumentenadviesprijs: € 3,59

De essence herfst/winter collectie is vanaf september verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Zie hier alle nieuwe producten van Essence.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*