Draag vandaag: Out of this World

Soms heb je van die dagen dat je lekker aan het fantaseren bent. Even weg van de werkelijkheid en het onmogelijke mogelijk maken in je gedachte. Heerlijk vinden wij dat. Wij maken de mooiste reizen in onze hoofd en vliegen om planeten met hun prachtige mysterieuze kleuren, de duisternis en mooie vormen. Vandaag proberen wij dit weer te geven in een outfit. Kijken jullie weer mee? Allereerst trekken wij een crop top aan met korte mouwen en een gave galaxy print. Eronder doen wij een skaterrok, de trend van de zomer en aankomende winter. Een zwarte lederen variant welteverstaan, zodat het duistere, maar ook mysterieuze goed benadrukt wordt. Ook de schoenen zijn lekker zwart en stoer. Om onze vinger doen we een grote zilveren ring met cut outs en nemen als tas een gave lederen rugtas. Dit soort oldskool rugtassen mogen ook echt niet ontbreken in je kast. Als laatste lakken we onze nagels, met hoe kan het ook anders, met een mooie glitter lakje. Zo schitteren deze net als de sterren aan de hemel.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*