Fashionshows en persoonlijk modeadvies op V&D stijl event

V&D luidt het nieuwe modeseizoen in met een feestelijk stijl event op zaterdag 7 september. Van 12.00 tot 17.00 uur verwelkomt V&D Eindhoven haar klanten met prosecco. Tijdens het stijl event lopen diverse modellen door de winkel met de nieuwste najaarsoutfits en krijgen klanten persoonlijk stijl-, kleur- en make-upadvies. Naast het opdoen van inspiratie is het de ideale manier om met hulp van professionals de najaarsgarderobe samen te stellen.

Persoonlijk stijladvies

Op vertoon van de V&D VIPkaart krijgen klanten gratis advies van professionele stijl- en kleuradviseurs. Aan de hand van onder andere oog- en huidskleur, figuur en persoonlijke wensen maakt de adviseur een stijladvies op maat. Jelena Krstic, stijladviseur: “Uit de praktijk blijkt dat veel vrouwen eigenlijk niet goed weet wat hen goed staat. En veel van hen geeft dan ook toe wel eens een miskoop te doen. Graag adviseer ik op zaterdag 7 september klanten van V&D waar ze op moet letten bij de aanschaf van kleding.”

Op de cosmetica afdeling van V&D staan ICI Paris XL make-up artists klaar om klanten te voorzien van een echte najaarsmake-up en geven advies. VIPklanten krijgen een kortingsbon mee op een make-up product naar keuze.

Klanten die nog geen V&D VIPkaart hebben, kunnen deze op zaterdag 7 september gratis aanvragen bij de speciale VIPbalie in V&D Eindhoven.

Aline Martens, bedrijfsleider V&D Eindhoven: “We zien dat klanten zich graag laten adviseren op het gebied van mode en verzorging. De start van het nieuwe modeseizoen is dan ook een ideaal moment om klanten extra service te bieden door het geven van persoonlijk advies. De nieuwe modecollecties zijn binnen en om dit najaar volgens de laatste trends gekleed te gaan, geeft V&D op zaterdag 7 en zondag 8 september 20% VIPkorting op deze collecties.”

Overige locaties V&D stijl event

Het V&D stijl event vindt op zaterdag 7 september tevens plaats in V&D Amstelveen, Almere, Arnhem, Breda, Den Haag Centrum, Haarlem, Groningen, Nijmegen, Maastricht, Rotterdam Beursplein en Utrecht.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*