Tandjuwelen de nieuwste trend?

Ben je graag mee met de nieuwste trends uit Hollywood? Dan mag je zeker geen juweeltje voor je gebit vergeten. De zogenaamde grills zijn weer helemaal terug van weggeweest. Nadat Madonna ermee pronkte, kwamen ook Miley Cyrus, Beyoncé, Justin Bieber, Kanye West, Kim Kardashian, Lady Gaga, Ryan Lochte, P. Diddy en Rihanna ermee aanzetten. Maar ze zijn niet ongevaarlijk volgens tandartsen.

Online kan je de hebbedingen aankopen voor bedragen gaande van 10 tot 10.000 euro, maar het nadeel bij die online aankopen is het feit dat de grills niet op maat van je tanden zijn gemaakt. Daardoor gaat het juweel tegen je glazuur schuren waardoor het kan beschadigen. Bovendien kunnen er ontstekingen optreden, of kan het voortdurend dragen van metaal in je mond zelfs voor vergiftigingen zorgen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*