In de Spotlight: Flip Sidez

De zomervakantie is voor velen van ons al voorbij en ook het echte zomerweer begint langzaamaan weg te trekken. Toch wanen wij ons nog met onze slippertjes op het strand. Al was het dit jaar weer eens een keer moeilijk om leuke en originele exemplaren te zoeken. Gelukkig stuitten wij op de ideale oplossing voor wellicht volgend jaar. ‘Flip Sidez’!

Dit merk kwam op het idee, omdat iedereen wel de aloude flip- flops kent. Ze zijn al meer dan zesduizend jaar gedragen door de Egyptenaren en zijn nu een internationaal fenomeen en worden gedragen en geliefd door miljoenen mensen wereldwijd. Ze komen er in duizenden stijlen en kleuren voor, maar, tot nu toe, bijna allemaal met saaie voetafdrukken in het zand, net zoals elk ander schoen of sandaal.

Het Amerikaanse merk Flip Sidez heeft dat veranderd, toen ze in 2010 begonnen met het bedrijf en begonnen met het creëren van leuke en originele ‘Sand Imprint Flip- Flops’. Deze bijzondere stijl van de flip- flop heeft een bedrukt ontwerp in de zool van de sandaal, zodat elke stap een persoonlijke boodschap achterlaat.

Wij vinden dit idee echt superleuk en gaan ook zeker een paar slippetjes bestellen voor de volgende zomer, want zeg nu eens zelf, hoe leuk is het om bijvoorbeeld bij elke stap je eigen naam achter te laten in het zand. Of misschien wil jij je geliefde de liefde verklaren door middel van deze flip-flops. Een erg leuk concept en zeker de moeite waard om de webshop de bekijken.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*