Studenten modeopleiding Summa College aan de slag met Merk Eindhoven

Donderdag 29 augustus startten de ruim 300 studenten van de modeopleidingen van het Summacollege het schooljaar met een opdracht van de gemeente Eindhoven. Aanleiding is het nieuwe merk van Eindhoven en de Eindhoven Dress, die in 2008 werd ontworpen door de Eindhovense modeontwerpster Emily Hermans. De studenten krijgen opdrachten om mode-items en -artikelen te ontwerpen waarin Eindhoven en/of het nieuwe beeldmerk terugkomt.

De studenten hebben de opdracht gekregen om kleding en accessoires te ontwerpen waarin Eindhoven en/of het Merk Eindhoven terugkomt. Wethouder List van Eindhoven: “Het nieuwe merk Eindhoven, dat staat voor de energie in onze stad, gekoppeld aan jonge talenten. Een geweldige opdracht, ik ben heel benieuwd naar de ontwerpen!”

Tijdens het Eindhovense Fashionweekend op 6 en 7 september tonen de studenten hun ontwerp- en werkproces en eind september vindt de eindbeoordeling plaats.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*