Sheila de Vries haalt Witteveen Mode binnen voor kleding Purper Ladies!

Vanaf 10 oktober zijn Gerrie van der Klei, Anouk van Nes, Céline Purcell en Mylou Frencken te zien in de theatervoorstelling ‘Purper Ladies’. Afgelopen maart waren de vier dames ook al samen te bewonderen in de winkel van modeontwerpster Sheila de Vries aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Hier showden zij Sheila’s nieuwe collectie tijdens een intieme en spetterende modeshow. Na deze succesvolle samenwerking heeft Sheila de Vries nu Witteveen Mode binnen gehaald om de kleding voor de Purper voorstellingen te sponsoren! Sheila heeft een goede band met Witteveen Mode. Zij ontwerpt namelijk een speciale collectie die dit najaar in de meer dan honderd Witteveen winkels te verkrijgen is. De prachtige Witteveen outfits die de Purper Ladies op het podium mogen dragen, worden door Sheila afgemaakt met accenten uit haar eigen collectie. Purper Ladies Het welbekende theatergezelschap Purper komt dit jaar met een verrassing. In plaats van een Purper bestaande uit vier mannen in rokkostuum, staan er vanaf oktober vier dames in rok op het toneel. Gerrie van der Klei, Anouk van Nes, Céline Purcell en Mylou Frencken zijn vier vakvrouwen die hun sporen in het theater ruimschoots hebben verdiend. Vrouwen met lef, gein en geweldige stemmen die het publiek een avond lang zinnig entertainen. Het wordt een Purper op haar best: uniek, een genre op zich.

De voorstelling wordt gemaakt onder toeziend oog van Purper-coryfee Frans Mulder.

De regie is in handen van Frans Schraven. Purper Ladies is een productie van OpusOne.

Meer informatie

‘Purper Ladies’ is vanaf 10 oktober 2013 tot en met zondag 26 januari 2014 in verschillende Nederlandse theaters te zien en gaat in première op zaterdag 9 november in Den Haag. Meer informatie is te vinden op www.purper.eu.

Foto: Roy Beusker

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*