Kasteel De Haar onthult bedgeheimen Brigitte Bardot

De Franse filmvedette Brigitte Bardot reed ’s nachts op een brommer door de gangen van Kasteel De Haar in Nederland. Zij logeerde bij de baron en barones Van Zuylen van Nijevelt van de Haar, die ervoor zorgden dat de logeerkamer van Bardot was voorzien van haar lievelingsbloemen, haar favoriete tijdschriften en de duurste parfums.

Dat soort bedgeheimen onthult Kasteel De Haar in de expositie “Deftig Dutten: Slaapkamergeheimen van De Haar”, die dinsdag opent. Kasteel De Haar in het Utrechtse Haarzuilens heeft 20 slaapkamers en 12 badkamers. Behalve Brigitte Bardot logeerden er beroemdheden als Yves Saint Laurent, Gregory Peck, Joan Collins en Roger Moore.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*