Beha plagiaat tijdens fashionweek

Murielle Scherre kon haar ogen niet geloven toen ze van een van haar winkels een foto van de modeshow van het Australische label Zimmermann binnenkreeg. Op die foto is te zien hoe een model paradeert in een bevallig pakje met opvallende beha. Alleen… die beha is van Murielle Scherre’s hand voor haar merk La Fille d’O en niet van Zimmermann, ook al verkopen ze het wel zo.

“We hebben een winkel in Australië. De ontwerpers van Zimmerman moeten daar voorbij zijn gelopen en het model hebben opgemerkt. Dat is ook niet zo vergezocht want zij kennen de uitbaatster persoonlijk. Als ik terug in België ben, zullen we een cease and desist uitsturen om ze te laten verbieden de beha op de markt te brengen. Als ze dat verzoek negeren zullen we een rechtszaak moeten aanspannen om een schadevergoeding te vragen. Al zal dat een werk van lange adem zijn”, aldus Scherre.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*