Review: Kruidvat Body Fruit (Body Butter)

Body butter is een romige dikke crème die vooral goed zijn werk doet bij mensen met een droge huid. De meesten gebruiken een bodylotion en misschien tijdens de winter, wanneer onze huid toch altijd wat droger is dan in de zomer, een bodycrème. Die laatste is alleen niet romig en dik genoeg om een erg droge huid voldoende voeding te geven en een mooie gezonde glans te bewerkstelligen.

Ook de Kruidvat heeft nu body butters; We kenden ze natuurlijk al van bijvoorbeeld The Body Shop, die heel fijn en lekker zijn. Helaas liggen de prijzen daar een stuk hoger, waardoor het voor de meesten onder ons niet altijd mogelijk is deze aan te schaffen.

De butter zit in een heel vrolijke verpakking met de meest leuke kleurtjes en een opdruk van het fruit waarvan de crème de geur zal hebben. Heel verleidelijk vinden wij, echt iets wat je uit de schappen wil pakken.

Wij hebben gekozen voor de body butter ‘Pink Grapefruit & Lemon’, die een heerlijke fris zoete geur heeft. Naast de lekkere geur smeert hij ook heel fijn uit en verzorgt hij onze huid goed. Het brengt niet alleen zacht aan, je huid word er zelf ook zacht van. Persoonlijk vinden wij deze body butter heel erg fijn, deze is niet te dun en niet te dik. Je huid wordt er wel wat vettig van maar dat vinden wij niet zo erg aangezien onze huid over het algemeen super droog is en het vettige laagje zo is ingetrokken.

Wat zijn wij blij met deze body butter. Hij doet precies waarvoor hij gemaakt is en deze is ook nog eens heel goedkoop. Je betaalt slechts €2,59 voor 200 ml en hij is uiteraard te koop bij de Kruidvat. Volgens ons een echte aanrader wanneer je niet al te veel geld wil uitgeven aan een goede body butter!

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*