Nieuw: drankje dat adem verfrist na het eten van kebab

Heel wat mannen vullen hun maag met een goede, vettige kebab met looksaus tijdens een avondje stappen. Heerlijk, maar de kans op een passionele nacht vermindert door die lookadem wel. En dus gingen enkele Duitse studenten op zoek naar een drankje dat hen toelaat om hun maag te vullen met kebab en toch te scoren bij de dames.

Maandenlang combineerden ze allerlei kruiden om te zien of het de stinkende look- en ajuinadem kon verminderen. In het begin zou het goedje volgens één van de bedenkers naar een peperachtige soep met vuile kousen gesmaakt hebben, maar na lang proberen vonden ze de juiste mix van kruidnagel, gember, peterselie, munt en citroen die ervoor zorgde dat de typische kebabsmaak meteen uit je mond verdwenen is. Ze doopten het goedje ‘Papa Türk’ en oogsten best wat succes, zo is het drankje ondertussen al in heel wat Duitse kebabzaken te koop.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*