Open rug veel sexier dan decolleté

Vergeet vrouwen die met hun decolleté staan pronken, er is niets sexyer dan een open rug.

Bekendheden zetten vaak nog steeds de trend. Als zij dus met een immens decolleté op de rode loper verschijnen, kan je verwachten dat ook de winkels volgen. Maar op de TV Choice Awards in Londen zag je plots een heel andere tendens. De decolletés waren er wel, maar bleven relatief zedig. Wat dan weer wel open en bloot mocht gezien worden waren de vrouwelijke ruggen. De jurkjes waren zo gesneden dat net dat deel van de vrouw als meest sexy naar voor kwam.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*