Mannen moeten aan de ‘playsuit’

De modeontwerper Tim Coppens heeft tijdens de New York Fashion Week een nieuwe trend voor de heren gelanceerd. Volgens hem mogen de mannen in 2014 namelijk enkel broekpakken dragen als ze echt in de mode willen zijn.

Het geheel heeft wat weg van een loszittend, kort duikpak. Sportief dat wel, maar of het voor heel wat mannen ook draagbaar lijkt, blijft de vraag. De playsuit of jumpsuit kennen wij al voor de dames en bevat een ritssluiting die over het gehele kledingstuk loopt.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*