Nieuwe trend? Spikes voor je nagels!

Nog op zoek naar een leuke nieuwe nagellaktrend? Dan zijn studs en spikes de oplossing.

Je vond de gouden en zilveren versieringen vooral op kledingstukken en accessoires, maar binnenkort zijn ook je nagels voorzien van de stekelige hebbedingen. ProNails lanceert namelijk Spikes voor je nagels. Dat zijn kleine puntige studs die je na het lakken van je nagels aanbrengt als extra versiering.

Hoe ga je te werk? Breng eerst een laagje gekleurde nagellak naar keuze aan en laat goed drogen. Breng daarna de ProNails Gloss It Up aan en plaats nauwkeurig de spikes, studs of dots op je nagels. Eenmaal opgedroogd werk je af met een laagje Gloss It Up.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*