Review: Catrice All Matt Plus

Catrice heeft zoals elk jaar haar assortiment weer vernieuwd. Hier hebben wij al een artikel op de site over staan. Wat het meeste opviel toen wij de nieuwe producten zagen was de vernieuwde matte poeder. Onee, voor velen is dit echt een must have. Budget proof, maar toch één van de fijnste poeders die er op cosmetica gebied bestaat. Driftig sloegen wij nog een aantal exemplaren in, want je weet maar nooit of de nieuwe versie net zo goed zal zijn. Nu hebben ook wij 2.0 in huis en testten deze voor jullie uit.

Wat ons als eerste opviel is dat het doosje rond is in plaats van de gebruikelijk vierkanten doosje. Ook zijn de futuristische strepen die het doosje jarenlang versierden verdwenen. Daar krijgen wij een simpel doosje met de verwachtingen van het product voor terug. Niet erg, vinden wij, clean en duidelijk!

Na het openen van het doosje zien wij al een grote verbetering. Wow, wat ziet dit er chique en mooi uit. De poeder heeft een patroontje met het woord ‘matt’. Dit zie je verspreidt bedrukt in grote en kleine letters. Goed gedaan, Catrice !

Al nadat wij met de kwast door de poeder gingen merkten wij iets op. Het product is wat steviger dan de vorige versie. De oude poeder was soms wat te poederig waardoor het minder zuinig in gebruik was, doordat er teveel product op je kwast kwam. De All Matt Plus is compacter en neemt precies genoeg product op, zuiniger en mooier. Pluspunt!

Na het opbrengen waren wij blij verrast. Gelukkig doet deze poeder goed zijn werk, net zoals zijn oude versie. Wij vinden deze misschien zelfs ietsje beter. Voelt zacht en matteert goed. Ook is de nieuwe poeder minder poederig en ligt minder op de huid.

Een matte, stralende teint heeft bij ons een hoge prioriteit. De nieuwe All Matt Plus & Shine Control Powder biedt een steuntje in de rug. De ultrafijne poeder met lichtreflecterende pigmenten zorgt voor een zijdezachte, matte finish en een perfecte teint en dat de hele dag lang. Een echte aanrader en jullie hoeven dus niet bang te zijn dat Catrice jullie in de steek heeft gelaten met haar fijne poeders. Ook leuk; De All Matt Plus kost €3,59 en dat is maar liefst €0,40 goedkoper dan wat je er eerder voor betaalde.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*