Shocking: Vrouw verkoopt huis voor operaties om er ‘stunning’ uit te zien op bruiloft

Een Britse vrouw heeft menigeen met verstomming geslagen. Tsia Pullen was een vrouw met wat kilootjes te veel toen haar vriend haar ten huwelijk vroeg. Ze besloot meteen haar huis te verkopen om zich helemaal te laten ombouwen.

De meeste bruidjes gaan op dieet als ze weten dat de grote dag eraan komt. Maar Tsia zag het allemaal ietsje groter. Zij wou er op haar paasbest uitzien, en dat kon ze volgens haarzelf enkel wanneer ze de nodige operaties onderging. Wat volgde was hallucinant. De vrouw verkocht haar huis om al haar operaties te kunnen betalen. Ze liet een maagring plaatsen, liet haar borsten vergroten, haar armen liften, haar heupen strakker maken en haar buik weer plat maken. “Mensen verklaarden me gek, maar ik moest en zou er perfect uitzien op mijn trouwdag”, vertelt de dame.

En toen sloeg het noodlot toe: de vrouw werd zwanger, werd terug dikker en moest het huwelijk uitstellen. Na de bevalling besloot ze opnieuw dat ze er niet goed genoeg uitzag, waarop ze haar buik opnieuw liet strak trekken. Haar gigantische borsten, een G-cup, liet ze terug verminderen tot een F-cup.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*