Wat je in bed draagt, moet ook op straat kunnen

Gooi die gêne maar overboord: doorzichtige stofjes blijven ook dit najaar hipper dan ooit. En een beha hoeft volgens veel modehuizen zelfs niet. “Wat je in bed draagt, moet je ook kunnen dragen op straat.”

Louis Vuitton, Marchesa, Versace, … allen gaan ze voor de ‘sheer blouse’, oftewel de doorkijkstofjes verwerkt in blouses en jurkjes. Niet echt draagbaar zonder een onderliggend topje volgens velen, maar daar denken trendsetters anders over. “Ik heb de afgelopen weken amper shows gezien waar geen doorzichtige stoffen gebruikt worden. Het hoeft niet altijd aan de slaapkamer te refereren: ik zag ook een rokje in geperforeerd leder. Dat is geen boudoirstijl, maar toch toont heel wat bloot. Draag je een topje in doorschijnende stof combineer het dan met een stijlvolle bh of een zedig topje. De trend is niet voor iedereen, maar je hoeft je zeker niet te schamen. Juist gecombineerd kan zo’n doorzichtig exemplaar net heel geraffineerd zijn”, aldus Tiany Kiriloff

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*