Make- up voor regenachtige herfstdagen

De herfst maakt zijn intrede en dus hebben wij behoefte aan make-up die in staat is goed te blijven zitten tijdens de lange regenachtige dagen, máár dan wel zodat het er uitziet dat je er niet teveel moeite voor hebt gedaan. Dus iets moeiteloos, maar wel cool en het mag ook best wel een beetje verfijnd zijn. Daarom verschuiven wij de focus van de ogen naar de lippen. De ‘bold lips’/ ‘naked eyes’- look is de perfecte aanvulling voor een mooie herfst look en past ook precies in de herfst 2013 trends.

Draag het in het weekend tijdens een avondje stappen met een classy little black dress of juist in een comfortabele trui en je favoriete spijkerbroek wanneer je een dagje gaat winkelen. Het kan allemaal!

Wij hebben voor jullie alvast vijf video tutorials opgezocht voor het maken van deze mooie ‘bold lips’/’naked eyes’ look. Haal je inspiratie eruit of maak het lekker na. Kom maar op herfst, wij zijn er klaar voor!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*