Trend of voor geen cent: Doorzichtige laarsjes

In deze kristalheldere Jeffrey Campbell legerkistjes kan je lekker ploeteren door de modder of regen zonder dat je voeten vies worden…al lijkt het er wel op. De laarzen worden geleverd met drie verschillende gekleurde veters om deze ook nog eens te matchen bij je outfit. De laarzen hebben een rubberen zool en schijnen aan de binnenkant een extra zool te hebben voor een goede pasvorm en comfort. De onzichtbare schoenen zullen mensen verbazen als je door de plassen splasht of wanneer je gewoon rond wandelt in de stad in je schijnbaar blote voeten. Zorg er in ieder geval voor dat je voeten mooi en schoon zijn, want deze laarzen zullen niets verstoppen!

Zou je deze laarzen dragen? Oftewel, vind jij dit een een trend of betaal jij er nog geen cent voor? Laat je mening achter in de comments hieronder.

De schoenen van Jeffrey Campbell zijn onder andere te koop op www.nelly.com…

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*