Review: Essence Colour & Go Sparkle Sand Effect

Kennen jullie de leuke lakjes van OPI? Je weet wel, die lakjes waarbij het net lijkt alsof je nagels gezandstraald zijn. Wij vinden dit een superleuk effect en het is weer een nieuwe trend op nagelgebied. OPI nagellakjes liggen qua prijs wel wat hoger dan wat wij normaal voor een lakje over hebben, dus is het niet iets wat wij snel zouden kopen. Gelukkig komen er steeds meer wat betaalbare merken met het sand effect, zoals bij L’oreal en P2. Waar wij natuurlijk op zaten te wachten was Essence, en ja, ook zij pikten de trend op en hebben drie kleuren op de markt gebracht onder de naam: ‘Essence Colour & Go Sparkle Sans Effect’. Wij waren heel nieuwsgierig en kochten de mooie rode kleur ‘Me & My lover’ en testten deze voor jullie uit.

De lakjes zitten in de welbekende potjes die we van Essence gewend zijn. Niet te groot en niet te klein en makkelijk in de hand. De dop is versierd met mooie glittertjes, die ook in de nagellak verwerkt zijn, en een stickertje met de verwijzing naar het sand effect. Ook het kwastje is weer heel fijn breed, want dat lakt echt supergoed.

Toen werd het tijd om de lakjes daadwerkelijk uit te proberen. Spannend! We lakten onze nagels en -wow- het dekte meteen al na één laagje en dat zie je niet vaak. Na het aanbrengen dacht ik nog niets te merken van het zand effect, maar naarmate het lakje opdroogde verschenen er kleine bobbeltjes. Heel leuk! Het is wel subtiel, omdat het ook wel een beetje wordt afgeleid door de glitters die in de kleur zitten, dat vind ik helaas wel een minpunt. Hopelijk komt Essence ook met nagellakjes zonder glitter, maar wel met het leuke sand effect.

De Essence Colour & Go Sparkle Sand Effect is te koop in drie leuke kleurtjes, wel allemaal met een glitter. Ze kosten €1,59 en zijn te koop in de winkels van de Kruidvat en Trekpleister in Nederland en België.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*