Eerste foto’s Isabel Marant pour H&M

Wat hebben wij hier lang op gewacht en eindelijk is het dan zover; De eerste beelden van Isabel Marant pour H&M zijn vrijgegeven en natuurlijk waren wij er meteen bij. Het gaat om vier items en wij vinden ze allemaal even mooi. Ow, we kunnen niet wachten op de vijftiende van november, want dan zal de gehele collectie in de winkels en webshop te vinden zijn.

Voor wat we nu gezien hebben zijn we alleen maar nieuwsgieriger geworden naar alle items uit de collectie. Wat je in ieder geval kan verwachten is een mooie grijze mantel, prachtige geborduurde pumps met glinstertjes en matte studs, opvallende bling bling oorbellen en, of course, haar welbekende etnische jasje.

Aankomende vrijdag zal de rest van de collectie bekend gemaakt worden en wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Bekijk hier alvast de eerste beelden:

Zit jouw favoriet hier al bij? Laat het ons weten in de comments hieronder!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*