Maak het na: Nailart rechtstreeks van de catwalk!

Ja, ja, we weten dat New York Fashion Week voorbij is, maar we moesten eerst volledig herstellen van al het moois, voordat we doken in de top nail art die we gezien hebben op de catwalk tijdens de shows. Natuurlijk zaten er ook niet echt bijzondere exemplaren tussen, of nagels die we al eens vaker voorbij hebben zien komen. Maar over het algemeen waren we ongelooflijk onder de indruk van hoeveelheid ontwerpers die bereid waren te experimenteren met de nagels van hun modellen. We hebben de tien mooiste, leukste en bijzonderste nail arts voor jullie op een rijtje gezet. Kijk maar mee en voel je vrij om ze thuis zelf na te maken!

The Blonds

 Libertine

Christian Siriano

Cushnie Et Ochs

Tracy Reese 

Kate Spade 

Rebecca Minkoff

Tess Giberson

Desigual 

Tibi 

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*