SuperTrash lanceert nieuwe website met strak en inspirerend design

SuperTrash is super excited met de lancering van de nieuwe website deze week! Naast een nieuwe look en de uitgebreide webshop met AW13 collectie ligt de nadruk van de site op inspirerend bewegend beeld, blogs en wekelijkse fashion updates. Om de verschillende brands binnen SuperTrash nog duidelijker neer te zetten hebben ST., ST. Girls en Madame SuperTrash elk een eigen landingspagina met matching moodboards, clips en beeld.

SuperTrash is een sterk en internationaal modemerk. Affordable luxury en stijlvolle designs gaan hand in hand en passen perfect bij de ST. Wereld die het merk heeft gecreëerd. SuperTrash is – meer dan alleen een modemerk – een lifestyle gericht op de onafhankelijke, sexy en kosmopolitische vrouw.

Inspiratiebeeld & Tumblr

De nieuwe website linkt deze werelden met elkaar door middel van een platform vol met nieuwe features en een strak, edgy design. Denk aan: bewegende inspiratiebeelden, video’s, catwalk images, lookbooks, blogs en natuurlijk de webshop, waar klanten snel kunnen navigeren tussen productgroepen en per item een matching styling advice meekrijgen. Naast de nieuwe site kunnen bezoekers altijd een kijkje nemen op onze Tumblr account (ST-loves.com…), waar je wordt meegenomen in de mood- en inspiratiewereld van SuperTrash.

Olcay Gulsen

“Als merk kunnen en willen wij niet stilstaan. De ontwikkelingen online gaan zo snel, dat je jezelf moet blijven uitdagen en vernieuwen. Wij wilden met dit platform een link leggen tussen retail, consument en het web en dat gaat natuurlijk veel verder dan een eenvoudige webshop. Deze lancering is alleen nog maar het begin: we zijn iets gestart wat we dagelijks verder blijven uitbouwen, dus stay tuned voor meer!” 

Feestelijke launch

Tijdens de launch wordt er een maand lang feestgevierd. Elke dag maken klanten kans op een Daily ST. Favourite, waarbij gekozen is voor brands die perfect matchen met SuperTrash. Denk: High-end Clinique gift sets, Coffee table boeken van Taschen, een super-de-luxe spa treatment in Akasha Conservatorium Hotel, felgekleurde minispeakers van Njoy, in store Style sessions met € 500 shopping tegoed en overnachtingen in het hippe Citizen M. En last but not least de hoofdprijs: een SuperTrash citytrip naar London met SuperTrash shopping spree in de South Molton Street store.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*